To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

 

 

Joyce, de masterbrain in het ontstaan van Trouble, is een allround zangeres die haar strepen onder andere heeft verdiend in het coverband circuit. Met verschillende gerenommeerde coverbands heeft ze de afgelopen jaren als frontvrouw het hele land doorgereisd. Ook als solist toert zij regelmatig door Nederland van feest tot feest. Joyce werkt als vocal coach bij Vocal Center (landelijk zanginstituut) op de locaties Uden en Nuenen en heeft haar eigen muziekschool Muziekfabriek D-Joiz. Naast Trouble is ze ook druk met de voorbereidingen van de theater tour over Janis Joplin (A night with Janis) en staat ze regelmatig in de studio om backing vocals in te zingen voor andere artiesten.

Met haar krachtige stem met enorm bereik, een rock kraakje, haar muzikale creativiteit, explosieve podiumpresentatie en passie voor blues & rock, weet Joyce je te vermaken maar ook zeker te raken!

 

Joyce: "Een langgewenste droom komt uit. De muziek van Beth staat voor mij heel dichtbij. Ik kan er mijn ziel en zaligheid in kwijt, uiteraard verpakt in eigen jasje. Daarnaast is het me gelukt om díe muzikanten bij elkaar te krijgen, waar ik heeeeel graag het podium mee op wil. Fun fun fun funnnnnn!"

Joyce (vocals)